Velkommen til vores hjemmesider!

Om os

Virksomhedskultur

Grundlagt i 1994, er Zhuhai Sanjin Industrial Co., Ltd beliggende i den smukke Nanping Industrial Park i Zhuhai. Det er en internationalt anerkendt virksomhed, der beskæftiger sig med F&U, produktion og salg af professionelle karaoke-sange. Virksomheden har stærk teknisk styrke, har et modigt innovativt F & U-team og et professionelt musikredigeringsproduktionsteam. Det har opnået mange nationale patenter og opnået ISO90001 certificering af kvalitetssystemet.

Produkter inkluderer KTV karaoke maskine, berøringsskærm, trådløs mikrofon, professionel forstærker, high-definition DVR og den første DVD karaoke maskine, humaniseret design, enkel og bekvem betjening og perfekt audiovisuel effekt er produktets hovedfunktioner. Eksporteret til Storbritannien, Frankrig, Rusland, Ungarn, Costa Rica, Colombia, De Forenede Arabiske Emirater, Indien, Thailand, Vietnam, Filippinerne, Malaysia, Nordkorea og andre lande, med fremragende kvalitet, perfekt service, vandt ros af indenlandske og udenlandske kunder.

Stræbe efter gennembrud, fortsæt med at forbedre, løbende forbedre kernekonkurrenceevnen og etablere en harmonisk enhed mellem medarbejdere, virksomheder og samfund. Sanjin rykker konstant frem med et nyt look!

Ære

Kontakt os for mere information