Üdvözöljük honlapjainkon!

Rólunk

Vállalati kultúra

Az 1994-ben alapított Zhuhai Sanjin Industrial Co., Ltd. Zhuhai gyönyörű Nanping ipari parkjában található. Nemzetközileg elismert vállalkozás, amely professzionális karaoke dalok kutatásával és fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével foglalkozik. A vállalat erős technikai erővel rendelkezik, bátor, innovatív K + F csapattal és profi zeneszerkesztő produkciós csapattal rendelkezik. Számos nemzeti szabadalmat szerzett és ISO90001 minőségbiztosítási rendszert tanúsított.

A termékek között szerepel a KTV karaoke gép, az érintőképernyő, a vezeték nélküli mikrofon, a professzionális erősítő, a nagyfelbontású DVR és az első DVD karaoke gép, a humanizált tervezés, az egyszerű és kényelmes kezelés, valamint a tökéletes audiovizuális effektus a termék fő jellemzői. Az Egyesült Királyságba, Franciaországba, Oroszországba, Magyarországra, Costa Ricába, Kolumbiába, az Egyesült Arab Emírségekbe, Indiába, Thaiföldre, Vietnamba, a Fülöp-szigetekre, Malajziába, Észak-Koreába és más országokba exportálva, kiváló minőségben, tökéletes kiszolgálással nyerte el a hazai dicséretet és külföldi ügyfelek.

Törekedjen az áttörésekre, folyamatosan javuljon, folyamatosan javítsa az alapvető versenyképességet, és harmonikus egységet teremtsen a munkavállalók, a vállalkozások és a társadalom között. Sanjin folyamatosan új megjelenéssel halad előre!

Becsület

További információért vegye fel velünk a kapcsolatot