Добре дошли в нашите уебсайтове!

За нас

Фирмена култура

Основана през 1994 г., Zhuhai Sanjin Industrial Co., Ltd се намира в красивия индустриален парк Nanping в Zhuhai. Това е международно известно предприятие, занимаващо се с научноизследователска и развойна дейност, производство и продажба на професионални караоке песни. Компанията има силна техническа сила, има смел иновативен екип за научноизследователска и развойна дейност и професионален екип за продуциране на музика. Той е получил много национални патенти и е получил сертификат за система за качество ISO90001.

Продуктите включват караоке машина KTV, сензорен екран, безжичен микрофон, професионален усилвател, DVR с висока разделителна способност и първата DVD караоке машина, хуманизиран дизайн, проста и удобна работа и перфектен аудио-визуален ефект са основните характеристики на продукта. Изнася се в Обединеното кралство, Франция, Русия, Унгария, Коста Рика, Колумбия, Обединените арабски емирства, Индия, Тайланд, Виетнам, Филипините, Малайзия, Северна Корея и други страни, с отлично качество, перфектно обслужване, спечели похвалите на местните и чуждестранни клиенти.

Стремете се към пробиви, продължете да се подобрявате, непрекъснато подобрявайте основната конкурентоспособност и установете хармонично единство между служителите, предприятията и обществото. Sanjin непрекъснато напредва с нов облик!

Чест

Свържете се с нас за повече информация