ברוך הבא לאתרי האינטרנט שלנו!

מה זה מגבר?

ציוד קריוקי בנוסף לרמקולים, ציוד מוסיקה חשוב מאוד, גם איכות המגבר עצמו חשובה מאוד. יש לשלב את הפונקציה של KTV עם גודל החדר וחומרי הקישוט שלך. אזורים שונים בחדרים צריכים להשתמש במגברי הספק שונים. שימו לב להתאמה של מגבר כוח ורמקול.

כוחו של מגבר כוח הקריוקי המשולב שתוכנן בשלב מוקדם הוא בדרך כלל קטן, והרמקולים התומכים הם רמקולים חשמליים קטנים עם רגישות גבוהה. הבעיה הנפוצה ביותר היא יללת משוב. הסיבה היא שמאגר הכוח אינו מספיק כאשר עוצמת הקול גבוהה, וכתוצאה מכך עיוות אות חמור. בנוסף, העיוות של הרמקול בעל הרגישות הגבוהה הוא משוב, והעיוות מוגדל בצורה מעגלית, מה שמוביל לייללת משוב. באופן עקרוני, הגורם העיקרי לייללת משוב הוא עיוות. הפחתת עיוות יכולה להפחית את ההסתברות של יללות משוב. עם זאת, לא ניתן לומר שלא תהיה יללת משוב. רק בתחום הרווח הזמין, כאשר הרווח גדול מספיק, הוא יוביל לייללות משוב. כלומר, מגבר כוח קריוקי צריך לבחור בהספק גבוה ככל האפשר. עם זאת, ככל שכוחו של מגבר ההספק גבוה יותר, כך תחושת הצליל חזקה יותר. באמצעות ניסיון מעשי, ניתן לבחור כל ערוץ בטווח של 8W 450W.

החדר פחות מ -18 מ"ר הוא בעצם מגבר כוח קריוקי עם אפקט הד מסורתי מעוצב היטב. עם זאת, הד מסורתי יגרום לחוסר הוודאות באפקט הצליל, ודרישות ניפוי האפקטים של כל אורח עשויות לגרום למנהל לעולם לא להיות מסוגל לקבוע את ההשפעה בעמדה אחידה, מה שיעשה גם את התקליטן. הסיבה השנייה להשתמש במגבר ההספק עם מעבד DSP היא שבשבב עיבוד ההשפעה המסורתי של אפקט ההד יש טווח תגובת תדרים צר (פחות מ -8 קילוהרץ) ותדר דגימה נמוך, מה שגורם לו להיעדר פרטים בסביבה הדורשת פלט הספק גבוה. תדר הדגימה של ה- DSP של 48K וטווח התדרים הרחב של 20hz-23khz מביאים איכות צליל טובה יותר ודינמיקת תדרים בינונית ונמוכה טובה יותר. זו הסיבה שאנחנו לא יכולים לשיר אנשים, ברגע שהשימוש במגבר כוח DSP, קולם התייפה פתאום, משיכה מגנטית יותר, מושכת יותר, נשמע נוח יותר.

הסיבה השלישית לשימוש במגבר ההספק עם מעבד DSP היא שמעבד אפקט DSP יכול לאחסן נתוני אפקטים מרובים, והוא יכול גם להביא לאפקט ה"ריברב "באמת שמיש, לתת לצרכנים חוויית K יותר, לממש באמת את קריוקי השירות העצמי. של הצרכנים, ולהפחית מאוד את דרישת השירות של DJ. בנוסף, עם פונקציית האתחול האוטומטית של מערכת ה- VOD, אפקט הצליל של חדרים פרטיים יכול להגיע גם להתחלה באותה רמה. אם להיות הוגנים, בחדר פרטי מתחת ל -18 מ"ר, אם רק נאמוד על איכות הצליל, אפקט הד מסורתי מעוצב היטב אינו נחות מזה של DSP, אך הוא נראה עבה ורך. ל- DSP יש מעט טעם דיגיטלי, שאינו רך מספיק. אם ה- LPF של DSP מותאם ל- 8kHz, ההשוואה בין השניים ברורה יותר. ההבדל העיקרי הוא בחוזק בתדירות נמוכה, בהתלהבות ובעובי.

הבחירה של מגבר כוח קריוקי משולב ותצורה מפוצלת מלפנים ומאחור תלויה בעיקר בצרכים בפועל של חדר היישומים. לחדרים בגודל של 18 מ"ר מומלץ לבחור במגבר כוח קריוקי משולב DSP של כ- 200 וואט; עבור חדרים בשטח של יותר מ- 18 מ"ר לכ- 25 מ"ר, ניתן לבחור מגבר כוח קריוקי DSP עם שלושה ערוצים 200 W להגדיל את הרמקול המרכזי כתוסף קול אנושי של הבס; יש לשקול את החדר הפרטי עם יותר מ- 25 מ"ר. על פי צורת החדר בפועל, גורמים כגון רמת לחץ קול, אחידות שדה קול והקמת שדה הדהוד נחשבים בעיקר. ההספק המתאים נבחר על ידי שילוב מאפייני הרמקול עם מגבר הכוח האחורי של הרמקול הראשי. ניתן להשתמש במגבר כוח רב-ערוצי בעל עוצמה נמוכה אחורית להפחתת עלות הרמקול העזר בעל הספק נמוך.


זמן פרסום: 30 בספטמבר -2020