ברוכים הבאים לאתרים שלנו!

יכולות רכישת מגבר כוח [אודיו GAEpro]

בשיתוף פעולה עם סדרת מגברי האודיו-MB הדגמים שלנו, ניתן להציג את אפקטים קוליים בצורה מושלמת יותר.

מהם אודיו בטווח מלא ושמע תלת כיווני?

1. טווח התדרים שונה:

תדר מלא, כשמו כן הוא, מתייחס לטווח תדרים רחב ולכיסוי רחב. הרמקולים הקודמים בתדר מלא כיסו טווח תדרים של 200-10000Hz. בשנים האחרונות, עם השיפור המתמשך של הטכנולוגיה האקוסטית, הרמקולים הכלליים בתדר מלא יכולים כעת להגיע ל -50—— בטווח התדרים של 25000Hz, התדר הנמוך של חלק מהרמקולים יכול לרדת ל -30Hz.

רמקול מוצלב פירושו שטווח התדרים שלו מבוים, ותדר האות ממוקד יותר. רמקולי קרוסאובר הם בדרך כלל רמקולים מובנים בתדר כפול או רמקולים תדר תדר או יותר. רמקול מחלק התדרים מצויד במפריד תדרים, שיכול לפצל אותות שמע שונים למספר חלקים, ולהעביר אותות של להקות תדרים שונות לרמקולים המתאימים באמצעות מחלק התדרים.

2. מיקוד שונה:

רמקול בטווח מלא: מקור צליל נקודתי, כך שהשלב מדויק; הצבע של כל פס תדר נוטה להיות זהה, שקל להביא שדה צליל טוב יותר, רזולוציית תמונה, הפרדת מכשירים ורמה. בשל הביטוי החזק בשלב התדר הבינוני, קורה שרוב הקולות האנושיים הם בעיקר תדר בינוני. לכן הרמקול במלוא הטווח מתאים מאוד להאזנה לקול האנושי, וקצב העיוות של האוזן נמוך, והקול האנושי מלא וטבעי למדי.

רמקול מוצלב: כל פס תדרים נשמע על ידי יחידה עצמאית, כך שכל יחידה יכולה לעבוד במצב הטוב ביותר. הרחבת התדרים הגבוהים והנמוכים קלה וטובה יותר. יחידת תדר הביניים העצמאית יכולה להביא איכות השמעה גבוהה במיוחד, ויעילות ההמרה האלקטרו-אקוסטית הכוללת גבוהה.

3. חסרונות שונים:

חסרונות של רמקולים בטווח מלא: העיצוב והביצועים הסופיים של כל פס תדרים יוגבלו בגלל הצורך לענות על הצרכים של להקות תדרים שונות בעיצוב. הרחבה בשני קצות התדרים הגבוהים והנמוכים מוגבלת יחסית, והחולף והדינאמי נפגעים יחסית.

חסרונות של רמקולי מוצלב: הבדל הטון והבדל הפאזה קיימים בין היחידות; רשת הקרוסאובר מציגה עיוות חדש למערכת. שדה הצליל, רזולוציית התמונה, ההפרדה וההדרגה חשופים יותר להשפעה, וייתכן כי הטמבר יסטה.


זמן פרסום: 15-20 בספטמבר