Добредојдовте на нашите веб-страници!

ПРОИЗВОДИ

ЗА НАС

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

    about-us

Производите вклучуваат машина за караоке KTV, екран на допир, безжичен микрофон, професионален засилувач, DVR со висока резолуција и прва ДВД-караоке машина, хуманизиран дизајн, едноставна и практична работа и совршен аудио-визуелен ефект се главните карактеристики на производот. Извезени во Велика Британија, Франција, Русија, Унгарија, Костарика, Колумбија, Обединети Арапски Емирати, Индија, Тајланд, Виетнам, Филипини, Малезија, Северна Кореја и други земји, со одличен квалитет, совршена услуга, ги пофалија домашните и странски клиенти.

ВЕСТИ

What is karaoke?

Што е караоке

Името на караоке потекнува од јапонските зборови „празнина“ и „оркестар“. Во зависност од контекстот, караоке може да значи тип на забавно место, пеење до повратна патека и уред ...

What is amplifier?
Опрема за караоке покрај звучници ...
Live Singing
  Нашиот штанд во Кантонскиот саем и Хонгкон ...
What is karaoke?
Името на караоке потекнува од Ј ...