Benvingut als nostres llocs web!

Què és el karaoke?

El nom del karaoke prové de les paraules japoneses "buit" i "orquestra". Depenent del context, el karaoke pot significar un tipus de lloc d’entreteniment, cantar per retrocedir i un dispositiu per reproduir-los. Independentment del context, sempre imaginem un micròfon, una llum brillant de la pantalla amb els subs i un ambient festiu. Llavors, què és el karaoke?

No hi ha una resposta específica a la pregunta de quan va sorgir el karaoke. Si parlem de cantar música sense lletres, ja a la dècada de 1930 hi havia els discos de vinil amb les pistes posteriors, destinades a actuacions a casa. Si parlem d’un reproductor de karaoke, el seu prototip va ser dissenyat per primera vegada al Japó a principis dels anys setanta per un toc màgic del músic Daisuke Inoue, que va fer servir les pistes de recorregut durant les seves actuacions per descansar ràpidament mantenint el nivell de l’atractiu del públic.

Els japonesos es van mostrar tan interessats a cantar a les pistes d’accés que ben aviat va aparèixer la nova indústria de la producció de màquines de karaoke per a bars i discoteques. A principis dels anys vuitanta, el karaoke va creuar l'oceà i va aterrar als EUA. Primer, se li va donar una espatlla freda, però després de la invenció dels reproductors de karaoke a casa, es va fer molt popular. L’article “Karaoke Evolution” us proporcionarà més informació sobre la història del karaoke.

La veu del cantant va viatjar a través d’un micròfon fins a la taula de mescles, on es va barrejar i va posar la pista del darrere. Després d'això, es va transmetre juntament amb la música al sistema d'àudio extern. Els intèrprets llegien subs de la pantalla del televisor. Al fons, es va reproduir un vídeo musical original o imatges produïdes específicament amb un contingut neutral.


Hora de publicació: 29 de setembre de 2020