Velkommen til vores hjemmesider!

Hvad er karaoke?

Navnet på karaoke stammer fra de japanske ord "tomhed" og "orkester". Afhængigt af konteksten kan karaoke betyde en type underholdningssted, sang til backtrack og en enhed til at gengive backtracks. Uanset kontekst ser vi altid en mikrofon, et skarpt lys på skærmen med underene og en festlig atmosfære. Så hvad er karaoke?

Der er ikke noget specifikt svar på spørgsmålet om, hvornår karaoke dukkede op først. Hvis vi taler om at synge til musikken uden tekst, så var der allerede i 1930'erne vinylpladerne med backtracks beregnet til hjemmeforestillinger. Hvis vi taler om en karaoke-afspiller, blev prototypen først designet i Japan i begyndelsen af ​​1970'erne af et magisk strejf af musikeren Daisuke Inoue, der brugte backtracks under sine forestillinger til at hvile sig hurtigt og samtidig opretholde niveauet for publikums bortrykkelse.

Japanerne blev så ivrige efter at synge til backtracks, at den nye branche til produktion af karaoke-maskiner til barer og klubber ganske snart dukkede op. I begyndelsen af ​​1980'erne krydsede karaoke havet og landede i USA. Først fik den en kold skulder, men efter opfindelsen af ​​de hjemmebaserede karaoke-afspillere blev den virkelig populær. Artiklen “Karaoke Evolution” giver dig mere information om historien om karaoke.

Sangerens stemme rejste gennem en mikrofon til blandebrættet, hvor den blandede sig og satte på backtracket. Derefter blev den transmitteret sammen med musikken til det eksterne lydsystem. Kunstnerne læste subs fra tv-skærmen. I baggrunden blev en original musikvideo eller specifikt produceret optagelser med et neutralt indhold spillet.


Indlægstid: Sep-29-2020